top of page

TESTIMONIALS

Marijke Helwegen: 

Honderden interviews gegeven, allemaal interviewers die hun best deden. Maar soms komt er opeens iemand langs die er met kop en schouders bovenuit steekt, Patricia Helwig is zo iemand. Wat een talent. Feilloos in haar typering. Spits en to the point in haar omschrijving. Humor en vloeiend lopend woordgebruik. Patricia begrijpt wat het betekent om een verhaal op papier te vertellen. Chapeau!

Esther van Diepen

Founder Mom in Balance

De aanpak van PIECE of CAKE sprak ons gelijk helemaal aan: duidelijk, heel betrokken en ze weten een goede vertaalslag te maken naar nieuwswaarde én dit bij een sterk netwerk onder de aandacht te brengen. Ik voeg daar graag nog aan toe dat ze er bovenop zitten en ons goed op de hoogte hebben gehouden! We zijn heel blij met het resultaat!

Leontine Heisen

Villa Joep 

Villa Joep (stichting die vecht tegen neuroblastoom kinderkanker)  is blij met PIECE of CAKE en dat is zeker niet alleen omdat zij vrijwillig voor ons werken. Of het nu gaat om campagnes,  het verkrijgen van publiciteit of het schrijven van teksten, Patricia en Birgitta gaan altijd enthousiast en met veel expertise en ideeën voor ons aan de slag!

Loth van Veen

Co-owner Intermijn
Ik heb de samenwerking met Birgitta en Patricia van PIECE of CAKE marketing als heel fijn ervaren. Ze waren zeer betrokken bij de visie en missie van onze organisatie! Met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en toewijding hebben ze een fantastisch resultaat bereikt. Mijn verwachtingen zijn overtroffen en ik zie nu al uit naar een volgend project dat we samen kunnen oppakken!

Rogier Uivel

CEO House Your Brands​

De dames van PIECE of CAKE houden van aanpakken, tonen initiatief en dit geeft snel het gewenste resultaat. Of het nu gaat om een campagne, events of diverse teksten, zij nemen het totale pakket op zich en hebben een uitgebreid netwerk. 

CONTACT
bottom of page