top of page

COACHING

Je bent bevlogen, ambitieus, hebt een relatie of een gezin. Heel lang is het gelukt om alle ballen in de lucht te houden, maar je merkt dat je energieniveau niet meer is wat het geweest is. Je wilt alles goed doen, het liefst perfect. Een geweldige moeder zijn, een leuke, attente vriendin en ook thuis wil je dat alles op rolletjes loopt. En je baan: je legt er je hart en ziel in en gaat het liefste voor die promotie. En dan opeens ben je het overzicht kwijt. Natuurlijk weet je dat gezonde voeding, voldoende bewegen en op tijd naar bed óók belangrijk zijn. Maar soms heb je geen idee meer meer waar te beginnen. Waar wil en kun je je het beste op focussen, zodat je energie weer gaat stromen en je zelf de keuze maakt welke ballen je de lucht in knalt?

 

I feel you! Uit ervaring weet ik hoe leuk, maar ook hoe ingewikkeld het kan zijn. Door met aandacht te luisteren én het stellen van de juiste vragen help ik jou overzicht te krijgen en te bewaren. Zowel op zakelijk als op privé vlak. Ben je klaar om flinke stappen te gaan zetten? Ik wandel graag met je mee, zal met je sparren, zet je tot denken aan en zorg voor helderheid en rust. Met behulp van diverse tools help ik je de balans terug te vinden. I’m your wingman! 

PATRICIA

‘Vroeger kreeg ik altijd te horen dat ik zo nieuwsgierig was, veel (te veel) vragen stelde. Het leek verkeerd om met een open blik de wereld in te gaan. Alle kleuren en geuren te willen zien en te ervaren. Ik wilde ook altijd meer. Van alles ontdekken, leren, mezelf blijven ontwikkelen. Een nieuwe baan, een andere functie. En op het moment dat ik ging werken bleek dat deze kwaliteiten, die ik eerder als onhandig ervoer, er júist voor zorgde dat ik die promotie kreeg. Dat ik in leidinggevende posities terecht kwam, mensen ging coachen. En toen voelde ik: dit is wat ik te doen heb. Wat ik kan en wat ik leuk vind.’ 

KENNISMAKEN

Spreekt bovenstaande je aan? Ik bied verschillende op maat gemaakte trajecten, omdat ik geloof dat ieder mens uniek is. Deze variëren van drie tot zes maanden. Heb je zin om in actie te komen en ben je bereid in jezelf te investeren? Dan plan ik graag een vrijblijvend telefonisch intakegesprek, en bekijken we direct of we een goede match zijn. Via de contact button kun je een bericht sturen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

bottom of page